Αφύπνιση - Επανόρθωση - Υλοποίηση

3 μέρες μεταμόρφωσης, με υπερβατικούς διαλογισμούς, γιόγκικες αναπνοές και τεχνικές απελευθέρωσης και προσωπικής ανάπτυξης. Αυτό είναι το δώρο στον εαυτό σου για το 2023. Γίνε ο χορηγός στα όνειρα σου, ανοίγοντας μια πόρτα από το φυσικό στο υπερφυσικό. Μπες σε τροχιά με το πεπρωμένο σου, αξιοποιώντας τα δώρα που σου έχουν δωθεί, αφήνοντας την αφθονία να κατακλύσει κάθε τομέα της ζωής σου.

Αυτές οι 3 μέρες είναι μια μετάβαση από το σκοτάδι (φόβος), στο φως (αγάπη).

Έχεις ότι χρειάζεσαι στις αποσκευές σου ήδη, για να χτίσεις τη ζωή σου όπως πραγματικά επιθυμείς. Έχεις όλα τα εργαλεία για να γίνεις ο αρχιτέκτονας των ονείρων σου. Μαζί θα μάθουμε πως να τα χρησιμοποιείς και να αποκτήσεις πλήρη πρόσβαση στο άπειρο δυναμικό σου. Δεν χρειάζεται να αρρωσταίνεις, το σώμα σου είναι δημιουργημένο να είναι υγιές. Δεν υπάρχει λόγος να ζεις με ελάχιστα και περιορισμένος, αυτός ο πλανήτης όπου έχεις ενσαρκωθεί, σου φανερώνει την αφθονία του. Ο μόνο λόγος που ζεις στο λίγο είναι γιατί το έχεις επιλέξει ασυνείδητα.

Το κυνήγι του έρωτα δεν είναι παρά μια αυταπάτη. Όταν αγαπήσεις τον εαυτό σου, το ιδανικό ταίρι μαγνητίζεται από εσένα, όπως ένας μαγνήτης κολλάει πάνω σε μια μεταλλική επιφάνεια. Μπορείς να τα έχεις όλα. Αρκεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα, να μάθεις μερικά καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου, να ακυρώσεις κάποιες λανθασμένες εντολές που έχεις δώσει στο υποσυνείδητο σου και να δημιουργήσεις ένα νέο αναβαθμισμένο πεδίο αγάπης γύρω και μέσα σου.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να πετύχεις και να ζήσεις την ζωή των ονείρων σου.

Το σεμινάριο αυτό έχει 4 θεμελιώδεις πυλώνες. Τέσσερις θεμελιώδεις πυλώνες ζωής. Σου έμαθαν ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Έρχομαι με τη σειρά μου και σε ρωτάω: και αν δεν είναι έτσι όπως σου είπαν;

Μπορείς να τα έχεις όλα, όταν συντονιστείς με τον εξελιγμένο εαυτό σου στο μέλλον, μπορείς να γίνεις ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει περιορισμούς. Ζει με αφθονία, ευημερία και σοφία.

Οι 4 πυλώνες είναι η επανόρθωση που θα χρειαστεί να κάνεις στους 4 σημαντικούς τομείς της ζωής σου, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και να μπεις στη τροχιά του πεπρωμένο σου.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ποιος είσαι;

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποιος είσαι; Τι μπορείς να κάνεις και μέχρι που μπορείς να φτάσεις;

Με ποιο τρόπο ο νους σου σε έχει παγιδεύσει στο Matrix και ζεις τη ζωή σου ως θύμα και όχι ως δημιουργός. Πάμε να σε γνωρίσεις από την αρχή!

ΥΛΗ - Αφθονία, Χρήματα, Δημιουργία, Υλοποίηση.

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να έχεις μάθεις, είναι πως να χρησιμοποιείς την ύλη. Πως να φτιάχνεις μια άφθονη και με επάρκεια ζωή. Να μπορείς να έχεις ευημερία σε όλα τα επίπεδα. Είσαι ένα πνευματικό ον μέσα σε ένα υλικό σώμα. Έρχεσαι στη γη και οφείλεις να γνωρίζεις τη τέχνη της υλοποίησης. Οφείλεις να γίνεις ένας μάστερ υλοποιητής. Τα χρήματα είναι από τα πράγματα που μπορείς να έχεις άφθονα και να ζεις απαλλαγμένος από το άγχος και το φόβο της έλλειψης. Πάμε να σπάσουμε τα εμπόδια που σε μπλοκάρουν να ζήσεις μια άφθονη ζωήμε επάρκεια.

ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΓΑΠΗ

Σχέσεις που δεν κράτησαν, άνθρωποι που σε απογοήτευσαν, προσδοκίες που ματαιώθηκαν. Υπάρχει το δικό σου Soul mate, αναρωτιέσαι. Όλα υπάρχουν μέσα στη δημιουργία του Δημιουργού για εσένα, διαθέσιμα. Τα πάντα είναι στη διάθεση σου, συμπεριλαμβανομένου της αγάπης, της συντροφικότητας και του έρωτα. Χρειάζεται ένα τσακ να ανεβάσεις δόνηση και να βρεθείς ως δημιουργός σε εκείνη τη συχνότητα, που ελκύει, μαγνητίζει και συγχρονίζει τις ψυχές μεταξύ τους. Αντικρίζοντας κατάματα και αναγνωρίζοντας το κάρμα σου, μπορείς να το υπερβείς. Θα σου δείξω πως.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το σώμα σου δεν είναι κατασκευασμένο για να αρρωσταίνει. Το σώμα σου είναι το όχημα που σου δόθηκε σε αυτή την ενσάρκωση για να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου. Είναι αδιάσπαστο μέρος του νου και του πνεύματος σου. Η αρρώστια δεν μπορεί να υπάρξει σε ένα θεραπευμένο νου και σε μια καρδιά που χτυπά στο παλμό της αγάπης. Θεράπευσε το σώμα σου. Έλα να σου μάθω, πως να κρατάς το υλικό και ενεργειακό σου σώμα, υγιές και σε αρμονία.

Όταν αλλάξεις δόνηση το σώμα δεν έχει παρά να θεραπευτεί.

Αυτό το μάθημα είναι ένα δώρο στον εαυτό σου. Θα σου προσφέρει μια ζωή γεμάτη νόημα, οικονομική ελευθερία, ανεξαρτησία από το φόβο, ικανότητα να υλοποιείς και να σε θεραπεύεις. Είναι 3 μέρες γνώσης, αφύπνισης και ενθύμησης του σκοπού της ζωής σου. Το τριήμερο σεμινάριο Ο Μύστης - σε τροχιά με το πεπρωμένο σου, είναι κατά 70 % πνευματικό και περιλαμβάνει, διαλογισμούς, ενεργειακές τεχνικές, οραματισμούς και συμπαντικούς συντονισμούς.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρασκευή | 26/05/2023 | 10:00 - 17:00

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Σύνδεση με το μύστη μέσα σου.
Άνοιγμα καρδιάς, συντονισμός με το πεδίο της δημιουργίας του Δημιουργού.
Βάζοντας τη πρόθεση.

Σάββατο | 27/05/2023 | 07:00 - 15:00

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ

Όσα δεν κατάλαβες σωστά.
Βάζοντας το νου να δουλεύει παρέα με τη καρδιά.
Ασκήσεις και θεραπευτική εργασία, περιοριστικών πεποιθήσεων και αρνητικών συναισθημάτων.
Αναγνωρίζοντας το μάθημα.
Το χάρισμα της διαίσθησης.
Θεραπεύοντας το σώμα.

Κυριακή | 28/05/2023 | 10:00 - 17:00

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Είσαι δημιουργός, ξεκίνα να συντονίζεσαι με τις δημιουργίες του Δημιουργού.
Φτιάξε πραγματικότητα και συνάντησε τον εαυτό σου στο μέλλον.
Φέρε την αφθονία στη ζωή σου και βίωσε τη κάθε στιγμή ως θαύμα που το υλοποιείς ο ίδιος.
Χρήματα, υγεία, αγάπη είναι όλα σου αξίζουν.
Ελεύθερη βούληση - επέλεξε ξανά.

 

Αυτό το μάθημα είναι γενναιόδωρο και σου δίνει μια επιπλέον έκπτωση 10% αν έρθεις να το κάνεις με κάποιον που αγαπάς πολύ! Γίνε ο άνθρωπος που θα ήθελες να συναντήσεις. Γίνε ο μύστης της ζωής σου.

Υπάρχει για εσένα ένα AVATAR που περιμένει να συντονιστείς μαζί του. Είναι ο εαυτός σου στο μέλλον.

Τι να περιμένεις μετά το τέλος του σεμιναρίου.

 • Να αποκτήσεις οικονομική ελευθερία.
 • Να συναντήσεις το soul mate σου.
 • Να κάνεις το επάγγελμα που αγαπάς.
 • Να ανακαλύψεις ποιος είσαι και τι θες να κάνεις με τη ζωή σου.
 • Να ζεις μέσα στην αφθονία.
 • Να βελτιώσεις την υγεία σου.
 • Να βλέπεις με τα μάτια της διαίσθησης.
 • Να έχεις δημιουργήσει ένα νέο δίκτυο νευρώνων στον εγκέφαλο σου, που σου επιτρέπει να δημιουργείς το κόσμο σου χρησιμοποιώντας τη δύναμη του νου σου.
 • Να έχεις συντονίσει το νου με το σώμα και το πνεύμα. Αυτή είναι η δύναμη του μύστη και μπορείς να δημιουργήσεις μαγεία.
 • Να συνδέεσαι με την Ύψιστη αλήθεια και να παίρνεις απαντήσεις από το άπειρο πεδίο της δημιουργίας του Δημιουργού, μέσα από τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σου και τους πνευματικούς σου οδηγούς.
 • Να αρχίσεις να περπατάς στο δρόμο της θεϊκής σου συγχρονικότητας.
 • Να θεραπεύσεις το σώμα σου. Να μπορείς να έχεις υγεία και μακροζωία, διατηρώντας το πάθος σου για ζωή.
 • Να συναντήσεις ανθρώπους ομοϊδεάτες. Να μπεις μέσα σε μια νέα κοινότητα και να κάνεις φίλους που η ψυχή σου τους ξέρει από πάντα. Να νιώσεις πως ανήκεις και μπορείς να προχωρήσεις μαζί με άλλους με ένα κοινό όραμα. Το όραμα ενός εξελιγμένου εαυτού, θεραπευμένου, που βοηθάει όλο το πλανήτη να αλλάξει δόνηση. Η δική σου μεταμόρφωση θα επηρεάσει πολλούς άλλους ανθρώπους στο κοντινό μέλλον να κάνουν το ίδιο. Να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να γίνουν αυτό που είναι πραγματικά. Ευφυή πλάσματα, που βαδίζουν σε μια νέα γη απαλλαγμένη από κάθε κακό.
 

Ο Mύστης - Σε τροχιά με το πεπρωμένο σου

Κόστος: Το κόστος του σεμιναρίου Ο μύστης - Σε τροχιά με το πεπρωμένο σου, κοστίζει 330€ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Early bird έως 20 Απρίλιου 247€.

Τόπος συνάντησης: Δια ζώσης στο κέντρο της Αθήνας

Ημερομηνίες

Το σεμινάριο Ο Μύστης - Σε τροχιά με το πεπρωμένο σου, έχει διάρκεια 3 μέρες.

Ημερομηνίες διεξαγωγής 26/05/2023 – 28/05/2023

Tο σεμινάριο μαγνητοσκοπείται.