Ατομικές Συνεδρίες

Αν βρίσκεστε σε αυτή τη σελίδα, σίγουρα είστε ένα άτομο που αναζητά απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, έχει βαρεθεί τα ημίμετρα και τους περιορισμούς, θέλει να αλλάξει κάποιους τομείς της ζωής του ή όλη τη ζωή του!

Μπορεί να είστε κάποιος που ξεκινάει πρώτη φορά το ταξίδι της αυτογνωσίας ή κάποιος που έχει δοκιμάσει πολλά πράγματα και δεν έχει καταφέρει ακόμη να γίνει ευτυχισμένος.

Συνήθως οι άνθρωποι που έρχονται σε εμένα για καθοδήγηση και συνεδρίες μου κάνουν ερωτήσεις του τύπου:

  • Έχω δεσμευτεί να γίνω πιο πνευματικό άτομο, να ανακαλύψω τι είναι ουσιαστικό για μένα και έχω ξεκινήσει να διαλογίζομαι ή να διαβάζω σχετικά βιβλία αυτοβελτίωσης, αλλά δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει – Τι κάνω λάθος ;
  • Επαναλαμβάνω τα ίδια μοτίβα στις σχέσεις μου, στη δουλειά μου. Κάνω τα ίδια λάθη ενώ ξέρω ότι δεν με εξυπηρετούν. Πως μπορώ να βγω από την επανάληψη και τη ρουτίνα;
  • Πως μπορώ να συγχωρήσω άτομα που με πλήγωσαν ή με πρόδωσαν και να προχωρήσω μπροστά τη ζωή μου, δημιουργώντας μια ουσιαστική σχέση ζωής;
  • Έχω στόχους, όνειρα πως μπορώ να τα υλοποιήσω και να είμαι ένα ευτυχισμένο άτομο σε όλους τους τομείς της ζωής μου, όταν αποτυγχάνω συνέχεια;
Ας δούμε την πραγματικότητα κατάματα.

Όσο μακριά και αν έχουμε φτάσει στο μονοπάτι της προσωπικής ανάπτυξης, όση δουλειά και να έχουμε κάνει με τον εαυτό μας, όλοι κάνουμε τις ερωτήσεις αυτές. Η Vianna Stibal ιδρύτρια της μεθόδου Theta healing, λέει πως είμαστε σαν το κρεμμύδι. Ξεφλουδίζοντας τα πρώτα στρώματα πεποιθήσεων και αρνητικών συναισθημάτων φτάνουμε στο πυρήνα. Εκεί που βρίσκεται ή ουσία της ύπαρξης μας.

Έχω δουλέψει με τον εαυτό μου πολλά χρόνια. Όμως ακόμη συναντώ το δάσκαλο μου και κάνω συνεδρίες. Το να έχεις έναν δάσκαλο, ένα coach, (στα ελληνικά προπονητής) είναι μια υπέροχη εμπειρία.

Αν λοιπόν όλες αυτές οι ερωτήσεις γυρνάνε συνεχώς στο κεφάλι σας και σας αναστατώνουν, τότε συγχαρητήρια, είσαστε στο σωστό μονοπάτι!

Όλη η καθοδήγηση, η υποστήριξη και η κατεύθυνση που ψάχνετε είναι εδώ, ακριβώς. Έχω στηρίξει εκατοντάδες ανθρώπους που έψαχναν να βρουν πραγματικό νόημα, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Αγάπη και σχέσεις, Υγεία και Σώμα, Εργασία και Χρήματα και πολλά άλλα.Σε μια συνεδρία μαζί μου θα μάθετε, πως συνδυάζοντας την πνευματικότητα και πρακτικά εργαλεία μπορείτε να γίνετε ευτυχισμένοι και να ζήσετε μια ευδαιμονική ζωή.

Δουλεύοντας με έναν coach, προπονητή που παρέχει γνώσεις και καθοδήγηση είναι μια πάρα πολύ δυνατή εμπειρία. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα βιώσετε αλλαγές και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί.

Η ευτυχία δεν κάνει διακρίσεις. Είναι απλά μια επιλογή!

Επιλέξτε σωστά.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Ατομικές Συνεδρίες: Όλες οι συνεδρίες γίνονται εξ αποστάσεως μέσω εφαρμογής με κάμερα, viber ή skype. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι μία έως μιάμιση ώρα.

Κόστος: Οι συνεδρίες δεν είναι δωρεάν .Κάθε συνεδρία έχει ένα κόστος ανάλογα τι επιλέγει κανείς να κάνει. Για το κόστος μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσο email.

Κάθε συνεδρία στηρίζεται σε εργαλεία και τεχνικές που συνδυάζουν πνευματικές αρχές και επιστημονική προσέγγιση. Η διαλογιστική τεχνική του Thetahealing, του MAT, η Υπνοθεραπεία, το Life Coaching, η Συνθετική Συμβουλευτική, ο διαλογισμός, το Ρέικι είναι οι μέθοδοι όπου έχω πιστοποιηθεί

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μπορείτε να περιμένετε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Όσοι έκαναν coaching μαζί μου βίωσαν στη ζωή τους εκπληκτικές αλλαγές καριέρας, υλοποίησαν μια συμβατή συντροφική ψυχή, θεράπευσαν θέματα με το σώμα και το φαγητό, καθάρισαν φόβους με τα χρήματα, απέκτησαν αφθονία και ευημερία και έγιναν συνειδητοί σε όλους τους τομείς της ζωής.

Να περιμένετε θαύματα!

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε παλιά μοτίβα και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας;

​Αν η απάντηση είναι ναι, είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για τις συνεδρίες, τις εκπαιδεύσεις και τους διαλογισμούς συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εντός δυο ημερών θα επικοινωνήσω μαζί σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ