Ατομικές Συνεδρίες

Δεν βρέθηκα τυχαία σε αυτή τη γη.
Βρίσκομαι εδώ για κάποιο σκοπό κι αυτός ο σκοπός είναι να μεγαλώσω και να γίνω σαν το βουνό, όχι να συρρικνωθώ και να γίνω κόκκος άμμου.

Ογκ Μαντίνο

Σκοπός της ζωής μου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να ζήσεις τη ζωή που είσαι προορισμένος από το Δημιουργό να ζήσεις και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου.

Σκοπός μου είναι να συνδεθείς, με το αστείρευτο δυναμικό σου που δεν μπορείς ούτε να φανταστείς πόσο μεγάλο είναι και πόσο δυνατός είσαι.

Να σε βγάλω από τη ψευδή περιγραφή του κόσμου και να σε βάλω στο δρόμο της αλήθειας.

Εκεί που βρίσκεται η αλήθεια, είναι και η χαρά σου και όταν είσαι χαρούμενος, μπορείς να γίνεις άπειρα δημιουργικός και να έλξεις τα δικά σου θαύματα.

Ο κόσμος που ζεις είναι μια ψευδαίσθηση και στη προσπάθεια σου για ασφάλεια μαθαίνεις να ζεις με πολλά ΜΗ και ακόμη περισσότερα ΟΧΙ.

Απουσία φόβου, ο κόσμος είναι ένας παράδεισος και μπορείς να έχεις και να γίνεις ότι θελήσεις.

Οι άνθρωποι ζουν δυστυχισμένοι για 2 λόγους κυρίως.

Είτε γιατί ΔΕΝ έχουν βρει τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν και να γίνουν, είτε το έχουν βρει αλλά λόγο περιοριστικών πεποιθήσεων και αρνητικών μοτίβων σκέψεων, δεν τολμούν να το βιώσουν.

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, αν δεν ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού θα είσαι συνέχεια ο χαμένος. Είμαι εδώ, ως η προπονήτρια σου, να σου διδάξω αυτούς τους κανόνες και να σε φέρω σε επαφή με το σημείο 0 μέσα σου. Στο σημείο 0 απλά ξέρεις, είσαι ένας μύστης ένας σοφός άνθρωπος που οδηγεί το άστρο του και υλοποιεί τις ευχές του.

Τι δεν χρειάζεται να κάνεις

Δεν χρειάζεται να θεραπεύσεις τη σχέση σου με τους άλλους για να έλξεις το πιο συμβατό σου σύντροφο

Δεν χρειάζεται να λύσεις το θέμα με τα χρήματα

Δεν χρειάζεται να λύσεις το φόβο της αποτυχίας

Δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις το φόβο της μοναξιάς

Δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, για να έχεις αυτό που ποθείς, είναι να σε γνωρίσεις ξανά από την αρχή. Να συστηθείς στον εαυτό σου, να σε αγαπήσεις, και να συνδεθείς με τη σοφία της καρδιάς σου.

Ο άνθρωπος που ξέρει τον εαυτό του κινεί το κόσμο γύρω του. Μπορεί να έχει και να απολαμβάνει τις επιθυμίες του και να ζει τα όνειρα του.

Έτσι, ότι και αν είναι αυτό που θέλεις, όσο τρελό και αν ακούγεται, έχεις το δικαίωμα να το βιώσεις. Τα θέλω, είναι αόρατες γραμμές που ξεκινάνε από τη καρδιά σου και σε ενώνουν με τις τελείες που είναι οι σταθμοί της θεϊκής σου Συγχρονικότητας.

Γίνε επαναστάτης, γίνε ο ήρωας σου. Δεν χρειάζεται να γίνεις κάποιος άλλος, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνεις ο εαυτός σου!

Ως η προπονήτρια σου, στηρίζω κάθε σου βήμα προς την ελευθερία και την επαφή με τον αληθινό σου εαυτό. Μαζί θα σπάσουμε κάθε περιορισμό, πεποίθηση, διαστρέβλωση που στέκεται εμπόδιο προς την αυτοπραγμάτωση σου.Σε μια συνεδρία μαζί μου θα μάθετε, πως συνδυάζοντας την πνευματικότητα και πρακτικά εργαλεία μπορείτε να γίνετε ευτυχισμένοι και να ζήσετε μια ευδαιμονική ζωή.

Δουλεύοντας με έναν coach, προπονητή που παρέχει γνώσεις και καθοδήγηση είναι μια πάρα πολύ δυνατή εμπειρία. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα βιώσετε αλλαγές και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί.

Η ευτυχία δεν κάνει διακρίσεις. Είναι απλά μια επιλογή!

Επιλέξτε σωστά.

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Ατομικές Συνεδρίες: Όλες οι συνεδρίες γίνονται εξ αποστάσεως μέσω εφαρμογής με κάμερα, viber ή skype. Η διάρκεια της συνεδρίας είναι μία έως μιάμιση ώρα.

Κόστος: Οι συνεδρίες δεν είναι δωρεάν .Κάθε συνεδρία έχει ένα κόστος ανάλογα τι επιλέγει κανείς να κάνει. Για το κόστος μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή μέσο email.

Κάθε συνεδρία στηρίζεται σε εργαλεία και τεχνικές που συνδυάζουν πνευματικές αρχές και επιστημονική προσέγγιση. Η διαλογιστική τεχνική του Thetahealing, του MAT, η Υπνοθεραπεία, το Life Coaching, η Συνθετική Συμβουλευτική, ο διαλογισμός, το Ρέικι είναι οι μέθοδοι όπου έχω πιστοποιηθεί

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μπορείτε να περιμένετε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Όσοι έκαναν coaching μαζί μου βίωσαν στη ζωή τους εκπληκτικές αλλαγές καριέρας, υλοποίησαν μια συμβατή συντροφική ψυχή, θεράπευσαν θέματα με το σώμα και το φαγητό, καθάρισαν φόβους με τα χρήματα, απέκτησαν αφθονία και ευημερία και έγιναν συνειδητοί σε όλους τους τομείς της ζωής.

Να περιμένετε θαύματα!

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε παλιά μοτίβα και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας;

​Αν η απάντηση είναι ναι, είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για τις συνεδρίες, τις εκπαιδεύσεις και τους διαλογισμούς συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εντός δυο ημερών θα επικοινωνήσω μαζί σας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ