ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο δυνατούς μήνες αυτής της χρονιάς. Μας καλεί να κοιτάξουμε μέσα μας και να δούμε ξανά τις σχέσεις μας. Την σχέση με τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ένας μήνας πρόκληση αλλά και ένας μήνας για βαθιές ενεργειακές θεραπείες.

Αγάπη και αυτοφροντίδα είναι το μήνυμα και τον καλωσορίζουμε τον Απρίλιο, με μια ειδική προσφορά επειδή μας το ζητήσατε.


Κλείσε την συνεδρία σου εδώ

ΧΑΡΙΣΜΑ - Διορατική Καθοδήγηση.
Μια νέα παροχή προστέθηκε στις υπηρεσίες μας.

Αν ψάχνεις απαντήσεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, μπορείς τώρα να έχεις μια προσωπική πρόβλεψη και να κάνεις ένα ραντεβού με την Μαρία για Διαισθητική Καθοδήγηση, διάρκειας 15 λεπτών.

Κλείσε ένα ραντεβού για την δική σου προσωπική πρόβλεψη και πάρε εξατομικευμένα την σωστή απάντηση μέσα από το πεδίο της Ύψιστης Αλήθειας.

Κόστος παροχής 33€


Κλείσε την συνεδρία σου εδώ

Σκοπός της ζωής μου είναι να σε βοηθήσω να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να ζήσεις τη ζωή που είσαι προορισμένος από το Δημιουργό να ζήσεις και να εκπληρώσεις το πεπρωμένο σου.

Σκοπός μου είναι να συνδεθείς, με το αστείρευτο δυναμικό σου που δεν μπορείς ούτε να φανταστείς πόσο μεγάλο είναι και πόσο δυνατός είσαι.

Να σε βγάλω από τη ψευδή περιγραφή του κόσμου και να σε βάλω στο δρόμο της αλήθειας.

Εκεί που βρίσκεται η αλήθεια, είναι και η χαρά σου και όταν είσαι χαρούμενος, μπορείς να γίνεις άπειρα δημιουργικός και να έλξεις τα δικά σου θαύματα.

Ο κόσμος που ζεις είναι μια ψευδαίσθηση και στη προσπάθεια σου για ασφάλεια μαθαίνεις να ζεις με πολλά ΜΗ και ακόμη περισσότερα ΟΧΙ.

Απουσία φόβου, ο κόσμος είναι ένας παράδεισος και μπορείς να έχεις και να γίνεις ότι θελήσεις.

Οι άνθρωποι ζουν δυστυχισμένοι για 2 λόγους κυρίως.

Είτε γιατί ΔΕΝ έχουν βρει τι είναι αυτό που θέλουν να κάνουν και να γίνουν, είτε το έχουν βρει αλλά λόγο περιοριστικών πεποιθήσεων και αρνητικών μοτίβων σκέψεων, δεν τολμούν να το βιώσουν.

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι, αν δεν ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού θα είσαι συνέχεια ο χαμένος. Είμαι εδώ, ως η προπονήτρια σου, να σου διδάξω αυτούς τους κανόνες και να σε φέρω σε επαφή με το σημείο 0 μέσα σου. Στο σημείο 0 απλά ξέρεις, είσαι ένας μύστης ένας σοφός άνθρωπος που οδηγεί το άστρο του και υλοποιεί τις ευχές του.

Τι δεν χρειάζεται να κάνεις

Δεν χρειάζεται να θεραπεύσεις τη σχέση σου με τους άλλους για να έλξεις το πιο συμβατό σου σύντροφο

Δεν χρειάζεται να λύσεις το θέμα με τα χρήματα

Δεν χρειάζεται να λύσεις το φόβο της αποτυχίας

Δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις το φόβο της μοναξιάς

Δεν χρειάζεται να ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, για να έχεις αυτό που ποθείς, είναι να σε γνωρίσεις ξανά από την αρχή. Να συστηθείς στον εαυτό σου, να σε αγαπήσεις, και να συνδεθείς με τη σοφία της καρδιάς σου.

Ο άνθρωπος που ξέρει τον εαυτό του κινεί το κόσμο γύρω του. Μπορεί να έχει και να απολαμβάνει τις επιθυμίες του και να ζει τα όνειρα του.

Έτσι, ότι και αν είναι αυτό που θέλεις, όσο τρελό και αν ακούγεται, έχεις το δικαίωμα να το βιώσεις. Τα θέλω, είναι αόρατες γραμμές που ξεκινάνε από τη καρδιά σου και σε ενώνουν με τις τελείες που είναι οι σταθμοί της θεϊκής σου Συγχρονικότητας.

Γίνε επαναστάτης, γίνε ο ήρωας σου. Δεν χρειάζεται να γίνεις κάποιος άλλος, το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνεις ο εαυτός σου!

Ως η προπονήτρια σου, στηρίζω κάθε σου βήμα προς την ελευθερία και την επαφή με τον αληθινό σου εαυτό. Μαζί θα σπάσουμε κάθε περιορισμό, πεποίθηση, διαστρέβλωση που στέκεται εμπόδιο προς την αυτοπραγμάτωση σου.

Η ευτυχία δεν κάνει διακρίσεις.
Είναι απλά μια επιλογή!


Μια συνεδρία μαζί μου θα ανοίξει ένα φωτεινό μονοπάτι από το νου στη καρδιά σου. Μαζί θα εντοπίσουμε τις παρερμηνείες και τις διαστρεβλώσεις που έχεις κάνει και θα καθαρίσουμε πεποιθήσεις και τοξικά συναισθήματα που κουβαλάς εν αγνοία σου και έχουν μπλοκάρει τη ζωή σου.

Αυτή είναι μία θεραπευτική συνεδρία που φτάνει βαθιά στο υποσυνείδητο σου, συνδυάζοντας το coaching και τη κβαντική. Μέσα σε ένα ενεργειακό πεδίο που φτιάχνω για εσένα, μπορείς να ανοίξεις καρδιά και να συνδεθείς ίσως, για πρώτη φορά με την αλήθεια σου.

Ο τρόπος που θα δουλέψουμε δεν απαιτεί συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση. Όταν το αίτημα σου είναι ξεκάθαρο, μερικές συνεδρίες είναι αρκετές να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις αυτό που θες.

Κάθε συνεδρία έχει κόστος 150€.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ