ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γίνω θεραπεύτρια, ποτέ. Σπούδασα αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, χρωματολογία, διακόσμηση και σχέδιο. Εργάστηκα στο τομέα των κατασκευών και της διακόσμησης για αρκετά χρόνια και δραστηριοποιήθηκα ως επιχειρηματίας και σε άλλους κλάδους. Η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα να μαθαίνω, να μελετάω και σπούδασα ψυχολογία, μεταφυσική, ενεργειακές θεραπείες, coaching, διαλογισμό, αστρολογία, ζωγραφική, ενώ παράλληλα μεγάλωνα τη κόρη μου.

Το 2011 τη τελευταία Κυριακή του Αύγουστου, ενώ έκανα το διαλογισμό μου, όπως κάθε μέρα, είχα μια υπερφυσική εμπειρία, που με άλλαξε για πάντα. Ήταν τόσο συγκλονιστική που ακόμη και σήμερα, μετά από τόσα χρόνια, δεν μπορώ να ξεχάσω το συναίσθημα της άνευ όρων αγάπης που βίωσα. Ακολούθησαν μια σειρά από “ατυχίες” σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου και περνώντας τη δική μου πύλη θανάτου, μετά από ένα χρόνο, βρέθηκα εκεί που έπρεπε να είμαι. Στο δρόμο του πεπρωμένου μου.

Πιστεύω πως εκείνη η εξωσωματική, υπερφυσική εμπειρία, ήταν μια στιγμιαία φώτιση, μια θεϊκή γνώση που μου μεταδόθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Μια ενθύμηση που εμφυτεύτηκε στη καρδιά μου, ότι πέρα από το σώμα και το νου, είμαι το πνεύμα και στην δόνηση της αγάπης όλα θεραπεύονται.

Από τότε είμαι αφοσιωμένη να θεραπεύω και να διδάσκω τους ανθρώπους πως να συνδέονται με τη καρδιά τους και να φτιάχνουν τη πραγματικότητα τους.

Οι άνθρωποι με ρωτάνε συχνά, ποιο είναι το αίτημα όσων έρχονται σε εσένα;

H σχέση, ο έρωτας, η αγάπη, η συντροφικότητα, είναι ο λόγος που με επισκέπτονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Η αλήθεια είναι, πως το μεγαλύτερο μέρος των συνεδριών μου, είναι για τις σχέσεις. Πιστεύω πως οι άνθρωποι, ψάχνοντας για τον ιδανικό σύντροφο, θεραπεύοντας τη σχέση μας με τον άλλον, αναγκαζόμαστε να κοιτάξουμε μέσα μας και να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας.

Όταν μάθεις να σε αγαπάς, δεν έχεις άλλο από το να έλξεις εκείνους που θα σε αγαπούν.

Όταν με ρωτάνε με τι ασχολούμαι, λέω πως είμαι θεραπεύτρια καρδιάς. Πιστεύω πως μπαίνοντας στη καρδιά και θεραπεύοντας το τραύμα, επανασυνδεόμαστε με τη θεϊκότητα μας. Μπορούμε να γίνουμε οι μύστες της ζωής μας και κτίσουμε τη ζωή που είναι για εμάς και να σταματήσουμε να ζούμε ζωές που μας είπαν ότι είναι οι σωστές για εμάς.

#ανοιγωκαρδια


Νιώθω περήφανη για την ομάδα του #ανοιγωκαρδια. Αυτή τη στιγμή έχει πάνω απο 27.000 ακόλουθους στο instagram. Σκοπός μου είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι, να βγουν απο τη δόνηση του φόβου και να μπουν στη δόνηση της αγάπης. Να ζήσουν ευτυχισμένοι.

Κάθε συνεδρία είναι μαγεία. Τη στιγμή που βουτάω στο υποσυνείδητο κάποιου και αντικαθιστώ τις περιοριστικές πεποιθήσεις και διαστρεβλώσεις του νου του με θετικές, ξέρω πως ένα θαύμα έχει ήδη συμβεί. Ένας ακόμη άνθρωπος, θα έχει την ευκαιρία να συγχρονιστεί με τα δικά του θαύματα και να ζήσει ευδαιμονικά.

Στα σεμινάρια και τις ομάδες, η μεγαλύτερη χαρά είναι το χαμόγελο στα πρόσωπα των μαθητών μου και η αισιοδοξία τους, ότι μπορούν να γίνουν και να έχουν ότι θέλουν.

Αν αναρωτιέσαι γιατί όλοι έχουν τόσα προβλήματα, γιατί ο κόσμος δεν είναι καλά, έχω την απάντηση. Γιατί λείπει η Σύνδεση. Αυτό χρειαζόμαστε όλοι οι άνθρωποι. Σύνδεση με τη καρδιά μας, σύνδεση μεταξύ μας, σύνδεση με το σύμπαν. Να θυμηθούμε πως όλα είναι ΈΝΑ, πως όλοι είμαστε ΈΝΑ.

Είμαι εδώ για να σε υπηρετήσω. Ο πυρήνας της εταιρίας μου είναι η αγάπη. Μέσα από εδώ, όπως και μέσα από το instagram, προσφέροντας δωρεάν πληροφορία, άρθρα, διαλογισμούς, θέλω να σε βοηθήσω να βρεις εσένα και να ζήσεις ευτυχισμένος.

Αν κάνεις εγγραφή στο mail μου, θα λαμβάνεις όλα τα νέα, για προσεχή σεμινάρια και εκδηλώσεις και θα μοιράζομαι μαζί σου ότι νέα γνώση μαθαίνω. Επιπλέον, κάθε Δευτέρα θα λαμβάνεις ένα άρθρο αυτογνωσίας και αυτοαγάπης.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου να διαβάσεις όλα αυτά. Θα χαρώ πολύ να μοιραστείς μαζί μου, ότι έχεις ανάγκη και να γίνεις και εσύ ένα από τα μέλη της ομάδας #ανοιγωκαρδια γιατί όλοι μαζί μπορούμε.

Κάνε Subscribe,

για να λαμβάνεις κάθε Πέμπτη
"Το γράμμα από την Μαρία"