Εκπαίδευση

21 μέρες καθημερινά μαζί, live!


06/05/2023 – 26/05/2023 | ΚΟΣΤΟΣ: 85€ (για 21 μέρες )

Ώρα: 07:00 – 08:00 καθημερινά

“Εάν δεν μπορείς να είσαι μαζί μας live καθημερνά, το μάθημα θα στέλνετε σε εσένα την ίδια μέρα έως τη 13:00 το μεσημέρι ώστε να το παρακολουθείς ότι ώρα θέλεις!”


Αυτό το 21+21 AVATAR απευθύνεται σε ονειρευτές, σε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να δημιουργήσουν ένα νέο εαυτό.

Δεν είναι ένα μάθημα που απευθύνεται σε όλους, είναι ένα μάθημα που απευθύνεται στους έτοιμους. Έτοιμος είναι ο άνθρωπος που έχει θέληση, που δεν συμβιβάζεται στα ημίμετρα και αποφασίζει να κάνει την υπέρβαση. Είναι έτοιμος να πάει πέρα από το φυσικό στο υπερφυσικό, εκεί που συμβαίνουν τα θαύματα. Είναι έτοιμος να ζήσει με μαγεία και να θεραπεύσει τα κομμάτια της ζωής του που νοσούν.


ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ

AVATAR στα σανσκριτικά σημαίνει ΚΑΘΟΔΟΣ.


Μια νέα πνευματική δόνηση θα κατέλθει και θα γεννηθείς από την αρχή, δίνοντας στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνεις όσα είσαι φτιαγμένος να είσαι. Με οδηγό την αγάπη, θα ξεκινήσεις να ζεις μια νέα ζωή που ξεπερνάει τα καθημερινά και αγγίζει το θεϊκό.

Πως θα ήταν η ζωή σου αν μπορούσες να “φορέσεις” το χαρακτήρα που θαυμάζεις, να φέρεσαι και να ζεις σύμφωνα με τις αρχές σου και να περπατάς πάνω στη γη νιώθοντας πως είσαι ασταμάτητος?

21 μέρες καθημερινά μαζί live + 21 μέρες με 3 επιπλέον συναντήσεις μετά την ολοκλήρωση των 21 ημερών.

Αν είσαι έτοιμος να γίνεις αυτός που φαντάζεσαι κάθε φορά που ξαπλώνεις και κλείνεις τα μάτια σου, τότε αυτό το μάθημα είναι για εσένα!

Γίνε ο δικός σου ήρωας και ζήσε την ζωή με τους όρους σου!

Γιατί δεν χρειάζεται να μετανιώνεις, δεν χρειάζεται να περάσεις από μια πύλη θανάτου και για να ξαναγεννηθείς.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση με το AVATAR σου…